Peuterochtenden bij Dalton basisschool De Klipper

Kom jij ook bij ons kijken?

Is jouw kind 2 of 3 jaar? Kom dan samen spelen en een kijkje nemen bij Dalton basisschool De Klipper. We hebben allerlei leuke activiteiten voor peuters én hun ouders. Je kunt deze ochtenden natuurlijk ook vragen stellen aan leerkrachten en leerlingen van onze school. Hebben jullie na een peuterochtend de smaak te pakken? Jullie zijn van harte welkom om ook de andere ochtenden langs te komen!

Meld je nu aan!

  Locatie Oudelandselaan

  Locatie Gouden Uillaan

  Over Daltonschool De Klipper

  Wij zijn de openbare basisschool waar iedereen welkom is. Hier mag je oefenen, ervaren, begrijpen en ontwikkelen. Je leert hier over jezelf, hoe je verschilt van een ander en hoe je daarmee omgaat. Zo ontdekken we samen hoe mooi de wereld is en bereiden we jou voor op jouw toekomst. Wij zijn de school die echt oog heeft voor de behoeftes, interesses en talenten van ieder kind. En dat allemaal op een veilige plek: hier voel je je thuis!

  Wij besteden extra aandacht aan culturele vorming, zoals dans, theater, kunst en religie. We laten je jouw leerproces volgen door te werken met doelen en een gymportfolio. Samen maken we een feestje van jouw basisschooltijd.

  Want leren is leuk!