Aanmelden

Uw kind kan bij ons rekenen op een warme schooltijd vol plezier en groei. Wij begrijpen dat een school goed moet voelen voor u, daarom willen we graag eerst kennismaken tijdens één van onze rondleidingen. U hoort dan wat onze visie is op onderwijs en daarna krijgt u een rondleiding van onze leerlingen. Want zij weten immers als beste hoe het bij ons op school werkt!

Afspraak maken?
De rondleiding houden wij onder schooltijd. Zo krijgt u een nog beter beeld van hoe het eraan toegaat op De Klipper. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen, of mailen naar c.kralingen@daltondeklipper.nl. Wij zien u en uw kind(eren) graag bij ons op school!

Overstappen naar onze school
Is uw kind ingeschreven op een andere school en overweegt u een overstap naar onze school? Dan onderzoeken we samen of wij de aangewezen school zijn om uw kind te bieden wat hij of zij nodig heeft. Hierbij volgen wij een speciale procedure (neveninstromer). Deze is hieronder te vinden in een Nederlandse en Engelse versie.

Downloads

aannamebeleid scholengroep Aanmeldformulier registration form (English) Procedure neveninstromer Procedure transfer student (English)

Vlogs

Alvast weten hoe het bij ons op school is?
Onze leerlingen leiden u vast rond in onze vlogs.