Aanmelden

We verwelkomen graag nieuwe kinderen bij ons op school. Voordat u uw kind inschrijft, willen we graag kennis maken. We kunnen u dan uitleggen vanuit welke visie wij ons onderwijs verzorgen. Dit doen wij in de vorm van rondleidingen. U en andere geïnteresseerde ouders krijgen hierbij een korte presentatie van ons onderwijs waarna u door onze leerlingen wordt rondgeleid. Want zij weten immers als beste hoe ons onderwijs werkt!

Om alvast kennis te maken met onze school hebben de leerlingen van onze school leuke vlogs gemaakt. Deze kunt u hieronder bekijken.

Voor locatie Oudelandselaan klik hier

Voor Locatie Gouden Uillaan klik hier

Is uw kind al ingeschreven op een andere school in de buurt en overweegt u een overstap naar onze school, dan onderzoeken we samen of wij de aangewezen school zijn om uw kind te bieden wat hij of zij nodig heeft. Hierbij volgen wij onze procedure neveninstromer.

De rondleiding houden wij onder schooltijd. Zo ziet u de school ook “in werking” en krijgt u een nog beter beeld van hoe het eraan toegaat op De Klipper.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen, of mailen naar c.kralingen@daltondeklipper.nl met daarin uw gegevens, zodat we u kunnen bellen om een afspraak te maken.

Wij maken graag kennis met u en uw kind(eren).